spot_imgspot_img

Tradiţie respectată! CSM Constanţa a terminat pe podium Campionatul Naţional de rugby U20

spot_img

Pe Stadionul “Olimpia” din Bucureşti, s-a desfășurat finala mică a Campionatului Național de rugby U20, dintre CSM Constanța și CNAV-Dinamo București.

După un meci pe care l-a dominat în totalitate, formația antrenată de Marius Codea și Claudiu Trandafir s-a impus clar, scor 71-7, raportul încercărilor fiind 11-1.

O victorie meritată, care a reliefat superioritatea constănțenilor la toate capitolele, mulți dintre ei fiind promovați și la echipa de seniori, care evoluează în DNS.

Punctele învingătorilor au fost marcate de: Andrei Carta – 3 eseuri, Eduard Matei – 2 eseuri, Eseria Komainaisoro – 1 eseu, Valentin Dolghi – 1 eseu, Cornel Stoica – 1 eseu, Vasile Plotună – 1 eseu, Eduard Chifor – 1 eseu și 4 transformări, Andrei Vlad Chelaru – 3 transformări, 1 eseu de penalizare.

CSM Constanța încheie un sezon, în care fără îndoială, putea să realizeze mai mult, fiind aproape de finala mare a campionatului, dar la această vârstă, importante sunt experiența acumulată și pasul către echipa mare.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Neuralink speră să realizeze mai multe implanturi cerebrale până la sfârşitul anului

Elon Musk şi-a exprimat speranţa ca start-up-ul său Neuralink...

Social-democraţii europeni nu vor sprijini realegerea Ursulei von der Leyen dacă ea se înţelege cu extrema dreaptă

Preşedinta grupului social-democrat (S&D) din Parlamentul European, Iratxe García...
spot_img

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

Neuralink speră să realizeze mai multe implanturi cerebrale până la sfârşitul anului

Elon Musk şi-a exprimat speranţa ca start-up-ul său Neuralink să monteze implantul său cerebral îmbunătăţit mai multor persoane, până la sfârşitul anului, după ce...

Social-democraţii europeni nu vor sprijini realegerea Ursulei von der Leyen dacă ea se înţelege cu extrema dreaptă

Preşedinta grupului social-democrat (S&D) din Parlamentul European, Iratxe García Pérez, i-a amintit preşedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, că socialiştii europeni nu o...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.