spot_imgspot_img

Tradiţionala cursă de la Comandău. Peste 20 de echipe, la startul Romania Historic Winter Rally

spot_img

Peste 20 de echipe din ţară şi străinătate şi-au anunţat participarea la cea de-a opta ediţie a competiţiei automobilistice internaţionale Romania Historic Winter Rally, care se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni între localităţile Covasna şi Comandău.

Potrivit Federaţiei Române de Automobilism Sportiv (FRAS), sub tutela căreia se desfăşoară acest eveniment, la start se vor alinia peste 20 de echipaje din România, Franţa, Cehia, Belgia şi Germania.

„Tradiţionala cursă de la Comandău este gata să înceapă în acest weekend, spectaculoasele autoturisme istorice urmând să fie pilotate de echipaje din Franţa, Cehia, Belgia, Germania şi România. Chiar dacă la ediţiile anterioare competiţia din Covasna s-a bucurat de o prezentă mai numeroasă, sportivii ajunşi în acest an în România sunt pregătiţi să înfrunte probele speciale, garantând un spectacol total, plin de adrenalină şi emoţii.

La startul raliului se află şi belgienii Paul Chabloz/Philippe Escobar, câştigătorii de anul trecut, ce vor pilota acelaşi BMW 325 IX, un alt echipaj cu renume ce va fi prezent la startul Winter Romania Historic Rally fiind format din Eliott şi Francois Delecour, fostul campion mondial de raliuri fiind de această dată copilot pentru fiul său. Printre piloţii autohtoni se numără Norbert şi Francesca Maior, campioni europeni de raliuri la juniori în 2023, la bordul unui Subaru Impreza, precum şi echipajul Cătălin Ghigea şi Călin Fărăgău, care va concura pe o Toyota Celica GT4”, se menţionează pe site-ul FRAS.

Competiţia rezervată maşinilor istorice (fabricaţie cel mult 1996) cuprinde mai multe probe şi se desfăşoară pe trasee montane, respectiv pe drumuri acoperite cu gheaţă şi zăpadă.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.