spot_imgspot_img

Trofeul Atomic Beach Volleyball Cup 2024, decernat pe Plaja Laguna din Mangalia

spot_img

Timp de cinci zile, Plaja Laguna din Mangalia a fost gazda celei de-a treia ediții a Atomic Beach Volleyball Camp, stagiu în cadrul căruia 15 echipe (30 de fete) au concurat pentru trofeul Atomic Beach Volleyball Cup 2024.

În finala Atomic Beach Volleyball Cup 2024, echipele „Șefele” (Andreea Pripon – AnaMaria Urdă) și „NPcurile” (Ilinca Iuga – Irina Tocaciu) s-au întâlnit într-un meci plin de suspans, cu faze spectaculoase, răsturnări de scor și o dedicare remarcabilă.

Trofeul a fost câștigat de echipa „NPcurile”, iar „Șefele” au ocupat locul al doilea, podiumul fiind completat de „Războinicele” (Carla Melnic și Andreea Diana) – locul al treilea.

În cadrul stagiului de pe litoral, voleibalistele din Blaj au avut parte şi de o excursie plăcută cu vaporașul, oferind tuturor un moment de relaxare și socializare.

„Aceasta a fost cea de-a treia ediție a Atomic Beach Volleyball Cup, desfășurată pe parcursul a cinci zile și peste 40 de meciuri intense. Competiția a evidențiat spiritul de fair-play și colegialitatea dintre sportive, aducând un plus de valoare experienței competiționale a fiecărei participante.

Plecăm spre casă satisfăcuți de zilele minunate petrecute pe malul Mării Negre.

Mulțumim hotelului Laguna și restaurantului Brezze Restaurant & Garden pentru serviciile excelente oferite!

Pentru clubul nostru, urmează o binemeritată vacanță, antrenamentele urmând a reîncepe în august”, a declarat, pentru „Tomis Nord”, Dan Balu, antrenor şi preşedinte fondator al clubului Atomic Blaj.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Neuralink speră să realizeze mai multe implanturi cerebrale până la sfârşitul anului

Elon Musk şi-a exprimat speranţa ca start-up-ul său Neuralink...

Social-democraţii europeni nu vor sprijini realegerea Ursulei von der Leyen dacă ea se înţelege cu extrema dreaptă

Preşedinta grupului social-democrat (S&D) din Parlamentul European, Iratxe García...
spot_img

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

Neuralink speră să realizeze mai multe implanturi cerebrale până la sfârşitul anului

Elon Musk şi-a exprimat speranţa ca start-up-ul său Neuralink să monteze implantul său cerebral îmbunătăţit mai multor persoane, până la sfârşitul anului, după ce...

Social-democraţii europeni nu vor sprijini realegerea Ursulei von der Leyen dacă ea se înţelege cu extrema dreaptă

Preşedinta grupului social-democrat (S&D) din Parlamentul European, Iratxe García Pérez, i-a amintit preşedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, că socialiştii europeni nu o...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.