spot_img

Tur de forţă la Câmpulung! Andreea Grecu, trei medalii cucerite la Cupa României la bob-starturi

spot_img

Veritabil tur de forţă pentru sportiva constănţeană Andreea Grecu la Cupa României la bob-starturi, competiţie care se desfăşoară, în această perioadă, la Câmpulung Muscel.

Sportiva antrenată de profesorul Paul Neagu a cucerit nu mai puţin de trei medalii de aur, în probele de bob două persoane, alături de Medeea Ştefania Muşulete, monobob, în care a punctat pentru CSA Steaua Bucureşti, respectiv skeleton, în care a concurat din partea clubului CSSI Mamaia.

Chiar dacă vremea bună a fost de partea sportivilor, faptul că toate cele trei concursuri s-au disputat într-o singură zi a necesitat un plus de efort din partea acestora.

Cu întrecerile Cupei României s-a deschis, practic, regalul de bob din Câmpulung Muscel, unde de ani buni se desfăşoară Campionatele Naţioanle de starturi.

„A fost primul concurs al Andreei Grecu alături de noua împingătoare, Medeea Ştefania Muşulete. Emoţiile sunt fireşti, este vorba de o probă tehnică cea de bob două persoane, în care trebuie să şi gândim, nu doar să alergăm.

Având în vedere noua formulă, consider că timpul obţinut este unul bun. Medeea nu are experienţa necesară, dar o va căpăta. Trebuie să îşi perfecţioneze tehnica, vom avea de lucru la acest capitol”, a declarat profesorul Paul Neagu.

Medeea Ştefania Muşulete vine de la Râmnicu Vâlcea, unde a făcut atletism, iar profesorul Neagu a transmis, prin intermediul ziarului nostru, mulţumiri antrenorului sportivei, care a fost de acord să o împrumute pentru competiţiile de bob.

La rândul său, Andreea Grecu a concurat şi ea la Campionatele Naţionale de atletism 2023, unde s-a clasat pe locul şase în proba de 100 m şi pe locul cinci în proba de 200 m.

Andreea Grecu este, la ora actuală, cel mai valoros pilot de bob din România, având în palmares participări la patru ediţii ale Jocurilor Olimpice de Iarnă.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Fostele închisori comuniste ar putea fi înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a anunţat că a avut...

Şahiştii de la CSM Constanţa, rezultate excelente la Campionatul Judeţean

Șahiștii de la CSM Constanţa au avut o participare...

Va suna ceasul, cât de curând, în cazul centrelor educaţionale. Modificări iminente de legislaţie

Un grup de lucru interministerial va analiza şi completa...
spot_img

Fostele închisori comuniste ar putea fi înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a anunţat că a avut o discuţie aplicată privind iniţierea demersurilor oficiale pentru înscrierea fostelor închisori comuniste - Sighet, Piteşti,...

Şahiştii de la CSM Constanţa, rezultate excelente la Campionatul Judeţean

Șahiștii de la CSM Constanţa au avut o participare de excepție la Campionatul Județean. Competiția desfășurată în perioada 17-18 februarie, la Năvodari, a reunit...

Va suna ceasul, cât de curând, în cazul centrelor educaţionale. Modificări iminente de legislaţie

Un grup de lucru interministerial va analiza şi completa legislaţia privind organizarea, funcţionarea şi monitorizarea centrelor în care se desfăşoară activităţi cu copii şi...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.