spot_imgspot_img

Universitatea „Ovidius” din Constanţa organizează Campionatul Naţional Universitar de handbal feminin 2024

spot_img

Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC), în colaborare cu Federația Sportului Școlar și Universitar organizează, în perioada 27-29 mai 2024, Campionatul Național Universitar de Handbal Feminin.

La competiția din acest an, care va avea loc la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța, vor participa opt universități: Universitatea Ovidius din Constanța, Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport din București (UNEFS București), Universitatea Politehnică din București, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Academia Forțelor Aeriene Brașov, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea Transilvania din Brașov și Universitatea din Craiova.

În cadrul campionatului, echipele vor fi împărțite în două grupe, astfel: grupa A, cap de serie Universitatea Ovidius din Constanța – câștigătoarea titlului de campioană la ediția din anul 2023 – și grupa B, cap de serie UNEFS București – vicecampioana ediției de anul trecut. Celelalte echipe vor afla din ce grupă fac parte, luni 27 mai 2024, după tragerea la sorți care va avea loc la ședința tehnică premergătoare competiției.

Echipa Universității Ovidius din Constanța va avea trei meciuri în grupă, marți, 28 mai 2024, de la orele 10:00, 14:00 și 18:00, adversarele fiind stabilite ulterior.

Miercuri, 29 mai 2024, vor avea loc meciurile de clasament, care se vor desfășura astfel: meciul pentru locurile 7-8 între echipele de pe locul 4 din cele două grupe, meciul pentru locul 5-6, între echipele de pe locul 3, finala mică a competiției între echipele clasate pe locul 2 în cele două grupe și finala mare, unde se vor întâlni câștigătoarele celor două grupe.

„Vă așteptăm să fiți alături de echipa Universității Ovidius din Constanța la competiție, împreună le putem ajuta pe studentele noastre să ajungă pe cea mai înaltă treaptă a podiumului”, transmite prof. univ. dr. Ionel Melenco, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul UOC.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Aproape 8.000 de candidaţi au susţinut proba scrisă a examenului de definitivat

Aproape 8.000 de candidaţi au susţinut, miercuri, proba scrisă...

Cod galben de inundaţii în nouă bazine hidrografice şi pe râurile din Dobrogea, până vineri dimineaţa

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA)...

JO de la Paris 2024: Leontin Iliuță Nuțescu, de la CSM Constanța, vâslește pentru o medalie olimpică

Tânărul canotor Leontin Iliuță Nuțescu, de la CSM Constanța,...
spot_img

Aproape 8.000 de candidaţi au susţinut proba scrisă a examenului de definitivat

Aproape 8.000 de candidaţi au susţinut, miercuri, proba scrisă din cadrul examenului naţional de definitivare în învăţământ, cinci dintre aceştia fiind eliminaţi din cauza...

Cod galben de inundaţii în nouă bazine hidrografice şi pe râurile din Dobrogea, până vineri dimineaţa

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, joi, o atenţionare Cod galben de inundaţii, valabilă până vineri dimineaţa în nouă...

JO de la Paris 2024: Leontin Iliuță Nuțescu, de la CSM Constanța, vâslește pentru o medalie olimpică

Tânărul canotor Leontin Iliuță Nuțescu, de la CSM Constanța, face parte din Team Romania, fiind printre cei 45 de componenți ai lotului de canotaj,...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.