spot_img

USR, alegeri europarlamentare: Elena Lasconi a luat decizia de retragere, în urma unei dispute în cadrul familiei

spot_img

Elena Lasconi a luat personal decizia de a se retrage din cursa pentru alegerile europarlamentare în urma unei dispute în cadrul familiei sale, derulată în spaţiul public, a afirmat, luni, deputatul USR Cristian Seidler, menţionând că nu a fost o discuţie în interiorul partidului.

„Elena Lasconi a luat dânsa decizia de retragere, în urma unei dispute în cadrul familiei care, mă rog, s-a derulat în mod regretabil în spaţiul public”, a precizat Seidler.

Întrebat dacă USR susţine libertatea de exprimare, Seidler a spus: „Nu-mi aduc aminte de vreun moment în care USR să nu fi susţinut libertatea de exprimare. USR nu a avut vreun moment în care să nu fi susţinut libertatea de exprimare a oricui – şi a celor care cred că da, şi al celor care cred că nu, şi a celor care cred într-un fel sau în altfel”.

„Posibil ca Elena Lasconi să fi avut discuţii cu mai multe persoane, posibil să fi avut discuţii chiar în interiorul familiei. Nu ştiu care sunt resorturile care au convins-o, mă rog, care au dus-o pe doamna Elena Lasconi să ia decizia pe care a luat-o. Eu constat că a luat decizia de a se retrage”, a mai precizat Seidler, întrebat în legătură cu afirmaţia liderului USR Cătălin Drulă că a cerut retragerea Elenei Lasconi din cursă.

Biroul Naţional al formaţiunii a luat act de retragerea Elenei Lasconi, primarul municipiului Câmpulung, de pe lista candidaţilor la alegerile europarlamentare, a anunţat, duminică seara, USR.

Anterior, preşedintele USR, Cătălin Drulă, anunţase că i-a cerut Elenei Lasconi să se retragă din campania pentru alegerile europarlamentare.

Decizia conducerii USR vine după ce Elena Lasconi a declarat într-un interviu că a votat „Da” la referendumul pentru familia tradiţională de acum câţiva ani iar ulterior, în spaţiul public, au apărut mai multe controverse legate de afirmaţiile făcute, inclusiv din partea fiicei sale.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

Fostele închisori comuniste ar putea fi înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a anunţat că a avut...

Şahiştii de la CSM Constanţa, rezultate excelente la Campionatul Judeţean

Șahiștii de la CSM Constanţa au avut o participare...

Va suna ceasul, cât de curând, în cazul centrelor educaţionale. Modificări iminente de legislaţie

Un grup de lucru interministerial va analiza şi completa...
spot_img

Fostele închisori comuniste ar putea fi înscrise în Patrimoniul Mondial UNESCO

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a anunţat că a avut o discuţie aplicată privind iniţierea demersurilor oficiale pentru înscrierea fostelor închisori comuniste - Sighet, Piteşti,...

Şahiştii de la CSM Constanţa, rezultate excelente la Campionatul Judeţean

Șahiștii de la CSM Constanţa au avut o participare de excepție la Campionatul Județean. Competiția desfășurată în perioada 17-18 februarie, la Năvodari, a reunit...

Va suna ceasul, cât de curând, în cazul centrelor educaţionale. Modificări iminente de legislaţie

Un grup de lucru interministerial va analiza şi completa legislaţia privind organizarea, funcţionarea şi monitorizarea centrelor în care se desfăşoară activităţi cu copii şi...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.