spot_imgspot_img

Victorie cu punct bonus pentru echipa de rugby CSM Constanța. Fijienii, debut în forţă

spot_img

Stadionul „Flacăra” din Năvodari a găzduit, duminică, partida restantă din Liga Națională de Rugby dintre CSM Constanța și CSM Bucovina Suceava.

Formația gazdă, antrenată de Nicolae Radu Mocanu și Claudiu Trandafir, a început mai greu meciul, Bucovina a condus cu 8-0, dar pe finalul reprizei, constănțenii au fost mai incisivi și au condus la pauză cu 12-8.

Repriza secundă a fost un galop de sănătate pentru CSM Constanța, care și-a demonstrat superioritatea la toate capitolele, câștigând de o manieră entuziasmantă cu 78-8.

Este o victorie cu punct bonus, constănțenii reușind 12 eseuri, dintre care 9 transformate.

Formația constănțeană a început meciul cu cinci jucători din Fiji, transferați pentru meciurile dificile din partea a doua a campionatului.

Jucătorul meciului a fost desemnat Ionuț Alexandru Sava, de la CSM Constanța, autorul a 18 puncte.

Punctele învingătorilor au fost reușite de Răzvan Călin – 3 eseuri, Cristian Bumbac – 2 eseuri, Mihai Chirică – eseu, Mihai Popa – eseu, Petre Popa – eseu, Eseria Vueti – eseu, Keresoni Delaivuna – eseu, Mario Arvinte – eseu, Mosese Kailona – eseu, Ionuț Alexandru Sava – 9 transformări, iar oaspeții au punctat prin Lucian Preuțescu – eseu, Liviu Godroman – lovitură de pedeapsă.

Meciul a fost condus de Nicolae Frățilă (București), Ionel Dumitrescu (București), Viorel Bujoreanu (Mangalia). Al 4-lea arbitru – Ionuț Damaschin (Constanța), observator FRR – Dănuț Frăsineanu (București).

CSM Constanța a încheiat grupa a 3-a pe primul loc, cu 6 victorii din tot atâtea meciuri, 27 de puncte și esaveraj 225-71.

Pentru rugbyștii constănțeni urmează câteva zile de pauză, după care se vor relua pregătirile pentru partea a doua a campionatului, care va începe în luna august.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.