spot_imgspot_img

Victorie în Spania! CSM Constanţa, calificare senzaţională în grupele EHF European League

spot_img

Echipa masculină de handbal CSM Constanța a reușit un rezultat senzațional în Spania: victorie pe terenul lui Fraikin BM Granollers și o elimină astfel din competiție pe finalista ediției precedente a EHF European League!

Jucătorii antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu au obținut o victorie cu 20-18 (14-10), refăcând astfel diferența din prima manșă, când spaniolii s-au impus cu 29-27.

Dramatismul a atins cote maxime în Palau d’Esports din Granollers, pentru că totul s-a decis la aruncările de departajare, iar echipa constănţeană a câștigat cu 5-4, scor final 25-22.

Dani Vasile a apărat prima aruncare, a lui Torriani, iar Căbuț, Aliokhin, Nistor, Stankovic și Ravnic au transformat cu sânge rece în poarta lui Rodriguez. Iar asta, după o repriză secundă fabuloasă, în care CSM Constanța a rezistat presiunii uriașe a gazdelor.

S-a apărat incredibil și a avut un portar în zi de grație în Dani Vasile, autor a 14 parade (procentaj 43,75%)! Aplauze și pentru ceilalți jucători, care au marcat, s-au apărat, au pus osul la bătaie, pentru un rezultat de excepție: Ravnic 8 goluri, Aliokhin 7, Nistor 2, Căbuț 2, Drăgan 1, Caba 1, Komogorov 1, Nikolic 1, Mourino 1, Stankovic 1, Vegar, Chikovani, Andrei, Ilie și Rusu.

Nici eliminarea lui Chikovani din minutul 37 nu a înfrânt determinarea handbaliştilor constănţeni, care au dat dovadă de caracter și s-au bătut admirabil pentru o calificare istorică.

CSM Constanţa va evolua într-o grupă cu Sporting Lisabona, Tatabanya și Chrobry Glogow, care începe în 17 octombrie! Un regal handbalistic, cu şase meciuri, dintre care trei la Sala Sporturilor!

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.