spot_imgspot_img

Volei feminin: CSM Constanţa, revenire de senzaţie în meciul cu CSM Corona Braşov

spot_img

Marea a pus stăpânire pe munte! CSM Constanța salvează minge de meci la 0-2 și șochează Brașovul! Fetele antrenate de Florin Voinea și Radu Began au reînviat când nimic nu mai părea posibil și au obținut a doua victorie în două meciuri în Divizia A1, scor 3-2 (25-27, 20-25, 28-26, 25-16, 15-11) cu CSM Corona Brașov! După 10 ani de zile, Sala Sporturilor a trăit din nou emoția meciurilor din voleiul feminin al Diviziei A1.

Cu probleme la preluare în primele două seturi, Constanței i-a fost greu să-și găsească suflul pe atac, iar CSM Corona Brașov a dominat ostilitățile, însă Constanța nu s-a dat bătută. La 0-2 pentru Brașov, oaspetele au avut minge de meci însă a fost anulată de atacul reușit al lui Fine Greisy. A fost un set trei disputat, cu puncte importante realizat de Petrova și pe final încheiat pe serviciul Biancăi Grama la capătul punctului 54 (28-26), jucătoare care a realizat pentru noi cele mai multe puncte din blocaj, 4.

Setul patru a fost unul dominat categoric de Constanța, 25-16, cu o coordonare impecabilă a Alexandrei Spînoche și atacuri care au adus puncte importante prin Petrova, Grama, Coman și Greisy, ajutate de o recepție foarte bună a liberoului Skarleta Jancova.

În setul decisiv Brașov a condus cu 4-1 în debut, Constanța a alergat după egalare, izbutind-o la punctul 6, iar după punctul 8 au pus presiune pe brașovence care au greșit neforțat o serie de mingi ușoare la coordonare iar atacul cubanezei Greisy a pus capăt unui joc care s-a întins pe durata a 3 ore!

Principala realizatoare, Greisy, a reușit 27 de puncte! Petrova 12 puncte (21 de preluări, 46% pozitive), Grama 10p, Coman 10p, Spînoche 6p, Iancu 5p, Manolachi 3p, Puică 1p, Jancova (17 preluări,  53% pozitive, 29% excelente) – libero, Știrbu, Vilău și Cucu au pus și ele umărul la cea de-a doua victorie din acest sezon.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.