spot_imgspot_img

Voleibalistele de la CSM Constanţa, test util în compania naţionalei U17 a României

spot_img

Test util pentru voleibalistele de la CSM Constanța în compania fetelor de la echipa națională U17 a României, la Sala Sporturilor. Un meci în care s-a consemnat și un duel în familie, Marilena Puică (CSM Constanța) fiind adversara surorii sale, Andreea (România U17 / Dinamo București).

Un amical în care cele mai “câștigate” au fost tinerele internaționale Alexia Ruci, Bianca Cucu și Maria Știrbu, de la CSM Constanţa, care au evoluat în ambele tabere, profitând de decizia antrenorilor de a prelungi meciul la cinci seturi și de a oferi minute pe parchet tuturor jucătoarelor.

În primele trei, ele au îmbrăcat tricourile naționalei, pentru ca în ultimele două să treacă de partea cealaltă a fileului, sub comanda lui Florin Voinea și Radu Began.

CSM Constanța s-a impus în cele cinci seturi (25-10, 25-16, 25-14, 25-18, 25-22), iar staff-ul dobrogean a mizat pe: Iancu 15 puncte, Manolachi 12p, Vilău 12p, Cimpu 11p, Puică 10p, Ruci 6p, Grama 6p, Cucu 6p, Martinez 5p, Petrova 4p, Spînoche 2p, Știrbu, Jancova și Cristea – libero.

După un 2023 promițător, în care naționala antrenată de Adrian Radu a încheiat pe locul cinci la Campionatul Balcanic și a obținut două victorii la Campionatul European U17, viitorul voleiului feminin românesc arată bine, iar fetele de la CSM Constanța, Cucu, Ruci, Știrbu, dar și celelalte tricolore primesc meci de meci, la senioare, tot mai mult credit, în duelurile tari din Divizia A1.

spot_img
spot_img
spot_img

Ultimele știri

spot_img

Dansatorii de la Challenge Arts au făcut la Mangalia repetiția generală înainte de participarea la Campionatul Mondial

Pentru al treilea an consecutiv, componenții școlii de dans Challenge Arts din București au ales Hotelul Laguna din Mangalia drept cartier general pentru stagiul...

Carol Popa și Raul Petre, de la CSM Constanța, medalie de argint cu Team Romania la Cupa Europeană de la Chișinău

Medalie de argint pentru Team I România la Cupa Europeană de Juniori de la Chișinău, cu doi triatloniști de la CSM Constanța în componență!...

Copiii Școlii de dans Vogue au terminat cu un spectacol de zile mari cantonamentul de la Mangalia

Un frumos și energic grup alcătuit din 41 de copii de la Școala de dans Vogue din Ploiești, condus de Irina Ciobanu, a luat...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.